Plunge pool

Inbouw zwembad van een klein formaat

Alles wat u moet weten over plunge pools

Wanneer u denkt aan een ontspannen dag in de buitenlucht, met de zon op uw gezicht en het geluid van water op de achtergrond, denkt u waarschijnlijk aan een zwembad. Maar wat als we u vertellen dat er een nog betere manier is om te genieten van verkoeling en ontspanning? Maak kennis met de wereld van de plunge pool, een compacte oase van rust die perfect is voor zowel grote als kleine buitenruimtes.
Plunge pool

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool, ook wel een dompelbad genoemd, is een klein, ondiep zwembad dat meestal ontworpen is voor snelle verfrissing en ontspanning. Ze zijn veel kleiner dan traditionele zwembaden en kunnen variëren in grootte van enkele vierkante meters tot iets groter. Plunge pools worden vaak gebruikt om af te koelen na een sauna of een warme zomerdag, maar ze bieden ook tal van andere voordelen.

De voordelen van een plunge pool

  1. Ruimtebesparing: Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een plunge pool is de ruimtebesparing. Ze zijn ideaal voor kleine tuinen, terrassen of binnenplaatsen, waar ruimte schaars is. U heeft niet veel ruimte nodig om te genieten van de voordelen van een plunge pool.
  2. Minder onderhoud: Plunge pools zijn kleiner en hebben daardoor minder onderhoud nodig. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen en minder tijd aan schoonmaken en onderhoud.
  3. Energiezuinig: Omdat plunge pools kleiner zijn, vereisen ze minder water en energie om op te warmen. Hierdoor zijn ze over het algemeen energiezuiniger dan traditionele zwembaden.
  4. Snelle verfrissing: Een plunge pool is ideaal om snel af te koelen op een warme dag. De meeste plunge pools zijn ondiep en kunnen snel worden gevuld met koud water, zodat u meteen kunt genieten van de verkoeling.
  5. Ontspanning: Naast het afkoelen, kunnen plunge pools ook dienen als een plek om te ontspannen en te genieten van de rustige ambiance van stromend water.

ONZE ZWEMBADEN

Bouwkundig zwembad

Polyester zwembad

Overloop zwembad

Skimmer zwembad

Plunge pool

Binnenzwembad

Polypropyleen zwembad

Infinit’eau zwembad

Zwembad afdekking

RUIMTEBESPARING

Plunge pools zijn veel kleiner dan traditionele zwembaden, waardoor ze ideaal zijn voor kleine buitenruimtes zoals kleine tuinen, patio’s of zelfs dakterrassen.

WELNESS ERVARING

Ze kunnen dienen als een plek voor ontspanning en wellness. Sommige plunge pools worden zelfs gebruikt in combinatie met sauna’s of hottubs voor een complete wellness ervaring.
Plunge pool

Klaar om te genieten van de ultieme zwembadervaring?

Laat de verfrissing en ontspanning van een plunge pool niet aan u voorbijgaan! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren met dit compacte en energiezuinige zwembad. Neem nu actie en maak een weloverwogen keuze om te genieten van de voordelen in uw eigen oase van rust.

Plunge pools in verschillende stijlen

Plunge pools zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen, zodat u er een kunt kiezen die perfect bij uw buitenruimte past. U kunt kiezen voor een moderne, strakke uitstraling met glazen wanden en minimalistische details, of juist voor een meer natuurlijke uitstraling met stenen muren en watervallen. De keuze is aan u!

Conclusie

Als u op zoek bent naar een verfrissende toevoeging aan uw buitenruimte, overweeg dan zeker een plunge pool. Ze zijn compact, energiezuinig en bieden een snelle en verkwikkende manier om te ontspannen en af te koelen. Of u nu een kleine stadstuin hebt of een ruime achtertuin, er is altijd ruimte voor een plunge pool. Het is de perfecte manier om te genieten van de voordelen van een zwembad zonder de grote ruimte die nodig is en het onderhoud dat ermee gepaard gaat. Dus waar wacht u nog op? Wij kunnen u advies op maat geven.

Contacteer ons

Bel naar

085 060 7233

of vraag online een offerte aan

Klik hier

Het zwembad laten bouwen van uw dromen!